Marineradioer til både køb nu | SVB (2024)

Enhver sejl- og motorbåd bør være udstyret med en marineradio, da den ikke kun tjener til at kommunikere med andre både, havne og kystradiostationer, men også som en vigtig sikkerhedsanordning, der ikke bør undervurderes. Se vores store udvalg af marineradioer og håndholdte radioer, og hvis du ikke er sikker på, hvilken der passer til dig, kan du kigge i vores radioguides. Lær mere om Marine-radioer...

Marine radioer

- Marineradioudstyr og håndholdte radioer til både

Uanset hvor du sejler hen med din båd, om det er på indre vandveje eller på åbent hav, bør du helt sikkert have en marineradio med om bord. En marineradio bruges ikke kun til at kommunikere med andre både, havne og kystradiostationer, men en VHF-radio er også en vigtig sikkerhedsanordning at have om bord.

Køb af radioudstyr til de indre vandveje -

ATIS-radioer

Radioer til brug på floder og søer kaldes ofte også UBI-radioer i Tyskland. UBI står for "UKW-Sprechfunkzeugnis für den Binnenschifffahrtsfunk" og er det VHF-radiocertifikat, der kræves til indlandssejlads. På tyske indre vandveje skal VHF-radioer til indre vandveje være permanent installerede radioer, håndholdte radioer opfylder ikke kravene til indre vandveje. Indlandsradioer bruger kanalgruppen ATIS (Automatic Transmitter Identification System). De omtales derfor ofte som ATIS-radioer. Sendeeffekten på ATIS-radioer er begrænset til 1 W for ikke at forstyrre den omgivende radiotrafik. Skal du købe en UBI-radio? Vælg mellem en hvilken som helst af radioerne i vores sortiment! Alle VHF-radioer i vores butik kan bruges på indre vandveje.

Se alle radioer med ATIS nu >>

Køb af en VHF-marineradio -

DSC-radioer

Marineradioer til brug uden for indre farvande bruger kanaltypen INT, som står for International. Marineradioer sender med 25 W med en betydeligt højere effekt end indlandsradioer. Det er tilrådeligt at vælge en marineradio med DSC-funktion. DSC står for Digital Selective Calling. VHF-marineradioer med DSC gør det nemt for dig at foretage et nødopkald i en nødsituation, og du kan også kalde andre både direkte ved hjælp af deres DSC-nummer. Alle vores marine-radioer har en integreret DSC-funktion.

Se alle radioer med DSC nu >>

Radioer med GPS

Vælg en DSC-radio med GPS, hvis du vil have hurtig og nem hjælp i en nødsituation. GPS er indbygget i disse radiotyper, hvilket betyder, at din aktuelle position i tilfælde af en nødsituation på havet automatisk sendes via nødopkaldet. Hvis du vælger en radio, der ikke har GPS, skal disse data indtastes manuelt.

Se alle DSC VHF-radioer med GPS nu >>

Radioer med AIS-modtager

En radio med AIS hjælper med at øge sikkerheden og undgå kollisioner til søs. Disse radioer har en integreret splitter og kan modtage signaler via VHF-radioantennen, hvilket sparer plads og behovet for at installere en ekstra VHF-antenne. Du kan læse om alle fordelene ved AIS i vores AIS-guide. Brug vores filterfunktion til at vælge alle radioer med AIS i vores sortiment og finde den, der passer til dig.

Se alle DSC VHF-radioer med AIS nu >>

Radioer med AIS-transponder

Nogle radioer leveres også med en AIS-transponder. Disse radioer har ikke kun en indbygget AIS-modtager, de har også en AIS-sender til at sende deres egne data.

Se alle VHF-radioer med AIS-transponder >>

Marine radioer til en overkommelig pris

Marine radiosystemer behøver ikke at være dyre. Du kan få en marineradio, der opfylder de grundlæggende krav, for så lidt som 129 euro. Hvis du bruger omkring 350 euro, får du en radio med lidt flere funktioner. Næsten alle radioer i denne lave prisklasse, som er tilgængelige i vores butik, leveres med DSC og GPS. Håndholdte radioer er endnu billigere, men bør kun bruges som ekstra radioudstyr om bord. Du kan filtrere radioer efter pris og nemt finde en i en prisklasse, der passer til dig, ved hjælp af vores filterfunktion.

Se alle marineradioer op til 350 euro nu >>

Standard Horizon-radioer

Standard Horizon producerer marineradioer og håndholdte radioer. Deres marineradioer til fast installation identificeres med modelbetegnelsen GX efterfulgt af et nummer. Standard Horizons håndholdte radioer starter med HX.

Køb Standard Horizon-radioer >>

Icom-radioer

ICOM har produceret radioer af høj kvalitet i over 50 år, også til marineradioer. ICOM-marineradioer til installation om bord har modelbetegnelsen IC-M efterfulgt af et 3-cifret nummer (f.eks. IC-M506GE). Deres håndholdte radioer begynder også med IC-M efterfulgt af et tocifret nummer (f.eks. IC-M93D).

Se alle VHF-radioer fra Icom nu >>

Garmin-radioer

Vær mere sikker om bord med en Garmin-radio. Garmin-radioer fås kun til permanent installation om bord. De tilbyder ikke håndholdte radioer. Garmin-radioerne i vores sortiment har DSC og ATIS, er kompatible med NMEA2000 og NMEA0183 og har indbygget GPS.

Find en Garmin-radio nu >>

Raymarine-radioer

Raymarine producerer forskellige radiosystemer til permanent installation om bord. Raymarine-radioer leverer pålidelig og fejlfri kommunikation på vandet, og en af deres radioer vil holde i mange år fremover. Alle modeller har en sendeeffekt på 25 watt og er udstyret med DSC. Derudover har Raymarine-radioer NMEA2000- og NMEA0183-dataforbindelse og en integreret GPS-modtager.

Se alle Raymarine-radioer nu >>

Simrad-radioer

Simrad producerer marine-radioer til installation om bord. De har ATIS, DSC og GPS. Alle Simrad-radioer er NMEA0183- og NMEA2000-kompatible.

Find en Simrad VHF-radio nu >>

Lowrance-radioer

Se vores udvalg af Lowrance-radioer til permanent installation om bord. Vores Lowrance marineradioer har ATIS og DSC og har integreret GPS.

Find Lowrance-radioer nu >>

B&G-radioer

Marineradioer fra B&G har både ATIS og DSC og en integreret GPS. Alle B&G VHF-radioer i vores sortiment har et NMEA0183- og et NMEA2000-interface og er radioer til indbygning.

Køb B&G-radioer nu >>

Kundebedømmelser og anmeldelser

Alle anmeldelser (153.734)

Marineradioer til både køb nu | SVB (1)

john J. på 18.04.2024

Alt er ok, varen og levering.

Marineradioer til både køb nu | SVB (2)

John R. på 28.03.2024

Ikke så meget bøvl, let og ændre sin levering.

Marineradioer til både køb nu | SVB (3)

Mogens N. på 26.03.2024

Hurtig levering

Marineradioer til både køb nu | SVB (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jerrold Considine

Last Updated:

Views: 5820

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jerrold Considine

Birthday: 1993-11-03

Address: Suite 447 3463 Marybelle Circles, New Marlin, AL 20765

Phone: +5816749283868

Job: Sales Executive

Hobby: Air sports, Sand art, Electronics, LARPing, Baseball, Book restoration, Puzzles

Introduction: My name is Jerrold Considine, I am a combative, cheerful, encouraging, happy, enthusiastic, funny, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.