Alle C&A filialen in Netherlands- Adres & Openingstijden (2024)

Zoek een C&A vestiging in je omgeving

Momenteel bezit C&A 98 vestigingen in Nederland – daarmee behoort onze onderneming tot de populairste modeketens van het land. Al meer dan 100 jaar biedt C&A moderne kleding voor betaalbare prijzen. Ofwel voor alledaags gebruik, voor op kantoor of voor de sport: je kunt in een van onze vestigingen of in onze online shop je nieuwe lievelingsoutfit voor iedere gelegenheid samenstellen.

Stijlvolle kleding voor lage prijzen – uit traditie

Wij weten hoe belangrijk het is dat jij je prettig voelt in je kleding. Daarom bieden wij mooie stijlen voor verschillende silhouetten en leeftijdsgroepen aan. Van schattige babymode tot aan elegante avondjurken: je vindt in alle C&A vestigingen modieuze kleding voor de hele familie. Onze looks overtuigen door een moderne snit, trendy kleuren en unieke designs. En omdat de modebranche voortdurend verandert en nieuwe modetrends zich aan de lopende band ontwikkelen, bieden we wisselende collecties met de meest gewilde kledingstukken van het seizoen.

Bij C&A worden creativiteit en innovatie echter niet alleen bij het design van de kledingstukken met hoofdletters geschreven: de oprichters van de onderneming wisten al, hoe belangrijk een goede klantenservice is. Want: als een van de eerste mode-ondernemingen voerde C&A het recht van retournering in en ook in de ontwikkeling van snel wisselende collecties werd C&A snel een pionier in de branche. Veel innovaties zoals gerichte advertentiecampagnes of mechanische roltrappen in de filialen – die wij tegenwoordig als vanzelfsprekend ervaren – zijn te danken aan de pioniersgeest van C&A.

Omdat wij de wensen en eisen van onze klanten kennen, weten wij hoe duur het kan zijn om het hele gezin aan te kleden – in het bijzonder de kleintjes, die snel uit hun nieuwe kleren groeien. Daarom hechten wij er bijzondere waarde aan, om hoogwaardige kleding en accessoires voor lage prijzen aan te bieden. Zo kun je jezelf nieuwe looks gunnen en daarbij met verschillende kledingstijlen en kleuren experimenteren.

Onze mode bij C&A

Als je op zoek bent naar stijlvolle mode voor betaalbare prijzen, ben je bij C&A aan het juiste adres! Weinig bedrijven begrijpen net als wij hoe ze hun klanten een voordelige prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. Om ervoor te zorgen dat je sneller vindt wat je zoekt, hebben we onze looks onderverdeeld in verschillende collecties: naast coole mode voor jongeren en elegante damescollecties vind je in de C&A-winkels ook kleding voor baby's, kinderen en heren. Voor de allerkleinsten bieden we schattige babykleding van hoogwaardige materialen. Kinderen zullen blij zijn met kleding waarmee ze al op jonge leeftijd alle modetrends kunnen volgen zonder dat ze hoeven in te leveren op avontuur. Voor jonge en jong gebleven vrouwen biedt C&A chique mode met veel charme. Dankzij veelzijdige collecties zijn ook de heren bij C&A goed voorzien. Zelfs sportkleding vind je bij C&A – we bieden een trendy sport- en fitnesscollectie voor dames en heren.

Bij C&A hechten we ook veel waarde aan individualiteit. Daarom hebben we ook collecties in grote maten en mode voor elke leeftijd. Onze kleurrijke en moderne kindermode zorgt ervoor dat je kinderen zich net zo modieus kunnen kleden als hun ouders en zich zo kunnen ontwikkelen tot stijlbewuste volwassenen. Vooral tieners, jonge mensen en ouders van jonge kinderen zijn blij met het aanbod van C&A. Onze mode is niet alleen betaalbaar, maar kenmerkt zich ook door duurzame materialen en hoogwaardige afwerking.

Al onze collecties overtuigen door klassieke snitten en de fijnste kwaliteit om zelfs aan de hoogste eisen te voldoen.

Laat je online bestelde stijlen in een filiaal leveren – vind een winkel in jouw omgeving

Met onze Storefinder kun je probleemloos naar C&A-filialen in jouw omgeving zoeken. Daarbij kun je met de praktische filterfuncties locatie en aanvullende aanbiedingen filteren. Want bij iedere vestiging vind je aanvullende informatie over actuele openingstijden, routebeschrijvingen en parkeermogelijkheden. De C&A Storefinder toont je bovendien op duidelijke wijze, of een filiaal toegankelijk is voor rolstoelen en haar klanten ook Wifi biedt. Wanneer je graag meerdere zaken tegelijkertijd regelt, kun je ook specifiek naar filialen in een winkelcentrum zoeken. Een highlight: veel van onze winkels hebben een kinderspeelhoek voor de kleintjes.

Met Click&Collect kun je jouw favorieten bovendien gemakkelijk online uitzoeken en ze in een winkel naar keuze laten leveren. Dat bespaart tijd en laat je de stijlen ter plaatse uitproberen. In de Online-shop van C&A vind je het gehele aanbod overzichtelijk op een website. Tot de voordelen van de Online-shop behoort ook dat je te allen tijde en vanuit huis naar passende outfits kunt zoeken, ook wanneer onze filialen op dat moment niet geopend zijn.

Alle C&A filialen in Netherlands- Adres & Openingstijden (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated:

Views: 6207

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.