AG1® van Athletic Greens® Nieuwe ervaringen & test - Superfood-Greens (2024)

advertising


Het AG1® product van Athletic Greens® is sinds kort verkrijgbaar en heeft voor veel opschudding, discussies en soms verwarring gezorgd (want AG1 is ook de naam voor een knoopbatterij). Waar gaat het nieuwe Greens Shake supplement over en wat is er gebeurd met de vorige Athletic Greens Shake? Op deze pagina geven wij u graag antwoord op de meest gestelde vragen over AG1 van Athletic Greens.

AG1® offer by Athletic Greens® juli 2024*advertising

Greens Powder summary:

 • AG1-aanbieding eerste-time koper
 • Wat is AG1®
 • Verschil Athletic Greens met AG1
 • Hoe wordt AG1 uitgesproken?
 • AG1
 • AG1 ingrediënten vs. Athletic Greens?
 • AG1 vs Athletic Greens?
 • Waarom heet Athletic Greens nu AG1?
 • Oprichter Chris Ashenden over de naam Athletic Greens
 • AG1? Komen er binnenkort meer producten zoals AG2 en AG3 van Athletic Greens?
 • Wat betekenen de ® en ® achter AG1 en Athletic Greens?
 • Is AG1 nog steeds van Athletic Greens?
 • Hoe krijg ik de bestelling voor AG1 eerste keer klanten?
 • Hoe kan ik als bestaande klant van Athletic Greens het cadeau voor nieuwe AG1-klanten krijgen?
 • Wat gebeurt er met bestaande Athletic Greens-abonnementen
 • Is de prijs van AG1 veranderd ten opzichte van Athletic Greens?
 • Voor wie is AG1 geschikt?
 • Waar komt AG1® vandaan?
  • Typische producten uit Nieuw-Zeeland
 • AG1® Samenvatting
 • AG1 Bereiding
 • AG1 conclusie
 • AG1 kortingscode
  • AG1 Promo Code

AG1-aanbieding eerste-time koper

Belangrijk: Er is een beperkte tijd Athletic Greens aanbieding voor AG1 in juli. Deze maand (dus juli 2024) kunt u AG1® krijgen op uw eerste bestelling met een heleboel extra’s die u niet mag missen. U krijgt niet alleen het Greens supplement AG1® met 75 ingrediënten voor een maand, maar ook de volgende producten van Athletic Greens cadeau:

 1. Een fles vitamine D3-K2 (gaat een jaar mee bij dagelijks gebruik)
 2. 5 gratis reisverpakkingen (voor heerlijke AG1 shakes voor onderweg)
 3. Een roestvrijstalen bewaarblik in het nieuwe AG1-design
 4. Een bijpassende AG1 doseerlepel
 5. Een sjieke AG1 shaker. De fles is ook voorzien van het nieuwe AG1 logo

Wat is AG1®

Sinds eind september 2021 heeft Athletic Greens® een grote herlancering ondergaan:

 1. Een uitgebreide design-relaunch van de verpakking en de website.
 2. Een rebranding van het productmerk Athletic Greens naar AG1®.

Hiervoor is het belangrijk te weten dat Athletic Greens® sinds de start in 2009 in principe nooit stilstaat en zichzelf blijft verbeteren en optimaliseren. In de eerste 10 jaar zijn er in totaal 52 aanpassingen geweest in het recept van Athletic Greens poeder. De aanpassing van september 2021 was echter van een andere aard, want hoewel het product in de jaren daarvoor ook enkele aanpassingen in het ontwerp had gekregen, werd in 2021 alles op zijn kop gezet.

Het product dat tot dan bekend stond als Athletic Greens werd omgedoopt tot AG1®. Consumenten zullen echter ook in de toekomst de naam Athletic Greens blijven lezen, want het is en blijft de bedrijfsnaam en het website-adres achter het bekende Greens-supplement AG1®.

Verschil Athletic Greens met AG1

In principe is alleen het ontwerp van de verpakking en de naam achter het product veranderd, zoals u hier kunt zien in de voor / na vergelijking van de verpakking:

Bij de rebranding van Athletic Greens naar AG1 zijn er geen aanpassingen gedaan aan de inhoud van de huidige formule.
Aangenomen mag worden dat Athletic Greens® ook in de toekomst minimale aanpassingen in de formulering van AG1 zal doorvoeren om op de hoogte te blijven van de wetenschappelijke bevindingen van het product. Dergelijke minimale aanpassingen in de formule zijn in de eerste 10 jaar van de bedrijfsgeschiedenis van Athletic Greens al 52 keer doorgevoerd. Er is echter altijd veel belang aan gehecht dat de smaak onderscheidend en lekker blijft. Daarom kunnen wij alleen maar herhalen dat er bij de herlancering van Athletic Greens tot AG1 geen enkele aanpassing in de formule heeft plaatsgevonden.

In productgerelateerde verklaringen, d.w.z. wanneer we het over het poeder zelf hebben, zullen we in de toekomst verwijzen naar AG1. Als we het over het bedrijf hebben, blijven we Athletic Greens bedoelen, omdat Athletic Greens® de bedrijfsnaam en fabrikant van het product AG1 is.

Hoe wordt AG1 uitgesproken?

AG1 is een product dat wereldwijd wordt gedistribueerd. Om deze reden wordt het in het Engels uitgesproken. Kijk eens naar de volgende AG1 video van Athletic Greens®.

AG1

Geef uw AG1® Greens

AG1 ingrediënten vs. Athletic Greens?

Zoals gezegd, zijn er geen veranderingen aangebracht in de formule bij de overstap van het Athletic Greens-product naar AG1. Noch de ingrediënten, noch de concentratie van de ingrediënten onderling zijn veranderd, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het effect van AG1 in de toekomst, omdat het hetzelfde is als in voorgaande jaren met het Athletic Greens product.

Volgens eigen zeggen werkt Athletic Greens® echter al op volle toeren aan een 53e recept, dat de lacunes in de voedingsstoffen in het menselijk lichaam nog beter kan dichten.
Meer informatie over de AG1 ingrediënten.

AG1 vs Athletic Greens?

Aangezien de ingrediënten van AG1 identiek zijn aan de inhoud van het tot nu toe bekende Athletic Greens-poeder, is zoals gezegd alleen de verpakking en het ontwerp veranderd. Hetzelfde is gebeurd met de Athletic Greens website, die zich heeft aangepast aan de nieuwe look&feel.

Waarom heet Athletic Greens nu AG1?

Natuurlijk kan men alleen maar speculeren over de redenen waarom Athletic Greens zijn kernproduct nu AG1 heeft genoemd, ongeacht de bedrijfsnaam.

Feit is dat AG1 de rebranding in 2021 ook heeft aangegrepen om de wereldwijd gedistribueerde AG1 verpakking 100% milieuvriendelijk te maken. Dit komt tot uiting in zowel de look als de feel van de verpakking.

Maar er zijn nog andere redenen, zoals u uit het volgende citaat kunt opmaken:

De rebranding en een nieuwe strategische aanpak zullen in de toekomst effectiever communiceren dat AG1 niet alleen voor (top)sporters is.

Athletic Greens®

De rebranding van Athletic Greens in AG1 was geenszins een spontane beslissing van het management. Iedereen die meer betrokken is bij het Greens supplement weet dat Athletic Greens oprichter Chris Ashenden altijd een “geheime wens” heeft gehad om de productnaam van Athletic Greens te veranderen.

Chris Ashenden koos zelf voor de naam Athletic Greens toen hij het bedrijf oprichtte, maar kort nadat het product was uitgebracht had hij het gevoel dat hij zich met de productnaam kunstmatig afsloot voor een breed deel van de samenleving. Want Athletic Greens is geenszins alleen bedoeld voor atletische mensen. Meer informatie hierover vindt u in het volgende hoofdstuk.

Oprichter Chris Ashenden over de naam Athletic Greens

De oprichter van Athletic Greens had al een jaar na de oprichting van het bedrijf overwogen om de productnaam Athletic Greens te veranderen. Zijn wens was gebaseerd op het feit dat Athletic Greens juist niet alleen voor “atletische mensen” is, maar ieder mens zou moeten ondersteunen in zijn dagelijkse voeding. Op het eerste gezicht kan de productnaam Athletic Greens al snel tot de misvatting leiden dat dit niet het geval is. En zoals u weet, is de eerste indruk enorm belangrijk!

In feite is het waarschijnlijk een beetje “de schuld” van zijn vriend Tim Ferriss dat de naam Athletic Greens meer dan 10 jaar onaangeroerd bleef (en zo beroemd werd als de shake vandaag is).

In dit interview vertelt oprichter Chris Ashenden uit Nieuw-Zeeland hoe hij in het prille begin van de geschiedenis van het bedrijf met Tim Ferriss sprak over de naam Athletic Greens en dat hij overwoog om de naam toch te veranderen. Het antwoord van Tim Ferriss had een enorme (positieve) invloed op de jaren daarna:

AG1? Komen er binnenkort meer producten zoals AG2 en AG3 van Athletic Greens?

Toegegeven, dit was ook een van de eerste vragen die in ons hoofd opkwam. Waar AG1 is, moet binnenkort AG2 komen van Athletic Greens, toch?
Maar dit is niet het geval. De 1 achter AG1 staat voor “the one”. Hiermee wil Athletic Greens duidelijk maken dat AG1 zo’n beetje alle andere supplementen en shakes vervangt. Het cijfer 1 staat dus niet voor het begin van een groter Athletic Greens assortiment, maar staat voor “the one and only”. Toen we het Athletic Greens vroegen, kregen we de grappige feedback:

Het getal 1 staat voor de enige echte. En het wordt meestal niet gevolgd door een tweede 🙂

In feite kan AG1 bijna alle andere supplementen vervangen en voorziet het u van alle voedingsstoffen die een gezond lichaam dagelijks nodig heeft.
Voor het geval u het nog niet wist:
Eén portie AG1 (d.w.z. één lepel van 12 gram) bevat de botanicals, vitaminen en mineralen van 10-12 porties fruit en groenten. Tegelijkertijd bevat het ook prebiotica en probiotica, evenals andere gecoördineerde superfoods.

Athletic Greens geeft echter zelf ook een uitzondering toe. Vitamine D3-K2 zou ook moeten worden opgenomen in de dagelijkse voeding van een groot deel van de samenleving. Maar omdat dit niet in poedervorm kan, geeft Athletic Greens zijn klanten die voor het eerst deze maand een fles vitamine D3-K2 kopen, een jaarvoorraad mee. Nu dat is een service, is het niet?

Wat betekenen de ® en ® achter AG1 en Athletic Greens?

® betekent handelsmerk. Dus AG1® is een product met een handelsmerk.

Athletic Greens®, daarentegen, heeft de ® aan het eind, omdat het een wereldwijd geregistreerd handelsmerk is. Voorwaarde is wel dat het merk het copyright / auteursrecht heeft voor dit product, wat bij Athletic Greens® natuurlijk het geval is.

We geven toe dat we op deze pagina niet altijd de ® en de ® na de schrijfwijze toevoegen. We denken dat het de natuurlijke flow van het lezen een beetje verstoort, vindt u niet? Maar omgekeerd denken we dat we het vaak genoeg toevoegen bij de respectieve handelsmerkaanduiding, zodat het voor iedereen duidelijk moet zijn dat AG1 en Athletic Greens handelsmerkaanduidingen zijn en we op geen enkele manier het eigendom van het product of merk opeisen.

Is AG1 nog steeds van Athletic Greens?

Een heel duidelijk ja! Het AG1® product heette officieel “Athletic Greens Ultimate Daily” voor de naamsverandering. Het AG1 groene supplement poeder wordt nog steeds exclusief geproduceerd door Athletic Greens en niemand anders. De bedrijfsstructuur zal ook niet veranderen, en oprichter en CEO Chris Ashenden zal het hoofd en hart van Athletic Greens® blijven.

Hoe krijg ik de bestelling voor AG1 eerste keer klanten?

Zeker, u wilt deelnemen aan de huidige julipromotie voor AG1®, om de geschenken te krijgen (vitamine D3, reispakketten, AG1 shaker, AG1 bewaarpot en doseerlepel). Deze link brengt u direct naar de huidige promotie >>.

Hoe kan ik als bestaande klant van Athletic Greens het cadeau voor nieuwe AG1-klanten krijgen?

Hier is de vraag die we hadden toen we hoorden over de huidige nieuwe klanten promotie: Hoe zit het met mensen die al Athletic Greens®-klant zijn en het vorige Athletic Greens-poeder al hebben besteld? Zij willen toch zeker ook genieten van AG1®. Natuurlijk, iedereen die vanaf nu bij Athletic Greens bestelt, krijgt AG1 met de nieuwe verpakking.

Maar krijgen bestaande klanten ook de nieuwe AG1 shaker en het AG1 premium bewaarblik, de AG1 vitamine D3-K2 en het doseerlepeltje?.
Helaas niet 🙁 Voorlopig althans, is het niet de bedoeling dat bestaande klanten de nieuwe set voor eerste kopers krijgen, aangezien deze ook slechts in schaarse aantallen is geproduceerd. “Als weg dan weg”. Voorlopig is het dus alleen voor eerste kopers.

Helaas zullen met de herlancering bestaande klanten van Athletic Greens niet als eerste-kopers worden behandeld.

Leuke tip voor bestaande klanten: De vraag of men al dan niet een nieuwe klant is van Athletic Greens wordt in de eerste plaats bepaald door het gebruikte e-mailadres. Dus, bijvoorbeeld, als een familielid van jou nog niet besteld heeft, maar in hetzelfde huishouden woont, dan kunnen (en moeten) ze absoluut gebruik maken van Athletic Greens’ huidige AG1 nieuwe klant promotie met hun eigen e-mailadres, toch? Via de link https://superfood-greens.com/ag1-van-athletic-greens-met-special-aanbieding kan hij deelnemen aan de huidige promotie in juli 2024.

Wat gebeurt er met bestaande Athletic Greens-abonnementen

Bestaande abonnementen op Athletic Greens blijven gewoon doorlopen. Bestaande Athletic Greens klanten hoeven hier geen actie te ondernemen. In plaats van de vorige Athletic Greens verpakking ontvangt u nu echter verpakkingen met een nieuwe lay-out en de naam AG1®. Zoals gezegd is de inhoud echter exact hetzelfde.

Is de prijs van AG1 veranderd ten opzichte van Athletic Greens?

Ook hier kunnen we het groene licht geven. Ongeacht of u al een bestaande klant bent, of in de toekomst als nieuwe klant uw eerste aankoop wilt doen: de prijs van AG1 zal exact hetzelfde zijn als het vorige Athletic Greens product. Ook hier heeft u de keuze tussen de eenmalige bestelling en de abonnementsbestelling, waarbij u 17 dollar kunt besparen ten opzichte van de eenmalige bestelling. Net als in het verleden raden wij u zeker de abonnementsbestelling aan. Vooral omdat u bij bestellingen in juli 2024 extra cadeaus ter waarde van bijna 50 dollar krijgt.

Voor wie is AG1 geschikt?

AG1 van Athletic Greens is een voedingssupplement dat dagelijks gebruikt dient te worden. Het is geschikt voor vrijwel iedereen. Athletic Greens zelf geeft hier een kleine opsomming van wie het allemaal gebruikt:

 • Atleten,
 • triatleten,
 • Moeders (behalve zwangere of zogende vrouwen),
 • vaders,
 • grootouders
 • senioren
 • Comedians (zoals Joe Rogan),
 • Best-selling auteurs (zoals Tim Ferriss),
 • Uitvinders,
 • wetenschappers,
 • ingenieurs,
 • waarheidszoekers,
 • biohackers,
 • beginners,
 • veteranen,
 • jagers,
 • Navy Seals,
 • jonge mensen,
 • oudere mensen,
 • ultramarathon lopers,
 • snelle lopers,
 • en JIJ

Waar komt AG1® vandaan?

AG1® wordt, net als zijn voorganger, door Athletic Greens in Nieuw-Zeeland geproduceerd.

Het bijbehorende “Made in New Zealand” staat dan ook op elke verpakking van AG1:

Typische producten uit Nieuw-Zeeland

We weten nu dat het bedrijf Athletic Greens en het groentepoeder AG1 uit Nieuw-Zeeland komen. Maar dat doet je direct afvragen welke andere producten er zijn die typisch zijn voor Nieuw-Zeeland, toch? Hier is een kleine selectie van populaire producten uit Nieuw Zeeland:

 1. Manuka honing: Honing van hoge kwaliteit die alleen in Nieuw-Zeeland verkrijgbaar is. Er wordt gezegd dat hij bijzondere genezende krachten heeft, waarvan sommige ook wetenschappelijk zijn bevestigd.
 2. Maori handwerk
 3. Jade sieraden
 4. Sieraden gemaakt van zeeslakken (ook door de Maori gemaakt)
 5. Tuatara koffie: handgebrande biologische koffie van topkwaliteit
 6. Wollen kleding gemaakt van merinowol: Zelfs de beroemde giesswein schoenen uit Oostenrijk zijn deels gemaakt van de merinowol van schapen uit Nieuw-Zeeland

AG1® Samenvatting

Voor degenen onder u die Athletic Greens of AG1 nog niet kenden, volgt hier een korte samenvatting van wat AG1® is en wat het zo bijzonder maakt:
AG1® is een voedingssupplement/supplement voor dagelijkse voeding. Het is zorgvuldig samengesteld uit een aantal van de hoogste kwaliteit en meest krachtige ingrediënten en superfoods ter wereld. Het bevat 75 vitale

 • vitaminen,
 • kruiden,
 • mineralen,
 • Voedingsstoffen uit hele voedingsmiddelen
 • evenals spijsverteringsenzymen,
 • prebiotica,
 • probiotica,
 • en een paddestoelencomplex van reishi
  en shiitake.

Alle ingrediënten worden gevriesdroogd in een complex maar tegelijkertijd zacht koud fabricageproces en verwerkt tot een hoogwaardig poeder.

AG1® van Athletic Greens is een snelle, gemakkelijke en echt heerlijke drank (ontdek meer over AG1 smaak) met 75 ingrediënten van hoge kwaliteit die zijn gemengd voor een blijvende gezonde levensstijl.

AG1 Bereiding

Ook de bereiding van een AG1 Shake verandert niet ten opzichte van de tot nu toe bekende Athletic Greens Shake. Om het te bereiden, hoeft u alleen maar 1 maatschep (ongeveer 12 gram) te mengen met een glas vol water. Dit proces duurt minder dan 30 seconden. Er worden geen vervelende klontjes gevormd en de Green Shake kan binnen een paar seconden worden genuttigd. Als alternatief kan AG1® natuurlijk ook door de ochtend-smoothie of een cornflakes worden gemengd.

AG1® is dus een van de meest uitgebreide en toch gemakkelijkste dagelijkse voedingsgewoonten ter wereld.

AG1 conclusie

Athletic Greens poeder heet nu AG1. Verder verandert er niets!

 • De bedrijfsnaam blijft Athletic Greens.
 • Het recept,
 • de kwaliteit,
 • de bedrijfseigenaar
 • en ook de prijs blijft zoals het was.

Nieuwe naam, nieuw ontwerp – verder verandert er niets.

Wie AG1 nu voor het eerst wil proberen, hoeft niet lang te wachten, want deze maand (juli 2024) zijn er aanlokkelijke cadeaus ter waarde van bijna 50 € extra voor alle kopers van het eerste exemplaar!

AG1 kortingscode

Er is geen aparte AG1-kortingscode, maar u kunt toch de volgende cadeaus krijgen via de volgende landingspagina als u een eerste koper bent in juli 2024:

AG1 Promo Code

Zoeken naar een AG1 Promo Code of een AG1 Coupon of iets dergelijks is dus niet nodig.

De vraag of men een eerste klant is of niet, wordt in de eerste plaats bepaald door het gebruikte e-mailadres. Dus, bijvoorbeeld, als een familielid van jou nog niet besteld heeft, maar wel in hetzelfde huishouden woont, kan (en moet) hij/zij gebruik maken van de huidige eerste bestelling promotie.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering / 5. Stemtelling:

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

AG1® van Athletic Greens® Nieuwe ervaringen & test - Superfood-Greens (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated:

Views: 6539

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.